Обучения изкустваИскате ли да се докоснете до […]

Три творчески ателиета в един ден с три различни арт техники. Ден за почивка, творчество и още нещо.

  Английски, немски и испански език […]

Лятно приключенско училище за деца 6-14 г. с изкуства, езици, спорт и природа. Програмата е разработена на основата на всички курсове във Fusion Academy и всяка седмица е тематична. Всеки ден децата научават нови неща, развиват въображенето и създават приятелства.

Курс Живопис за любители, в който изразявате своите емоции и индивидуалност. Курсът ви разкрива света на изкуството и ви кара да творите с въображение.

Курс Графика е за всички, които искат да творят в света на светлосенките и да открият изкуството по един различен начин. Използват се професионални техники и материали.

Fusionart е движение в изкуството, което обединява различни изразни средства и подканва към творческа изява чрез сърцето.

Курс, състоящ се от 5 арт уъркшопа, в които ще създадете 5 уникални копринени произведения, изработени лично от вас.

Курс по рисуване на стъкло за възрастни, състоящ се от 7 модула. Играта на светлина и цветни палитри се съчетават в хармонични картини, които са създадени лично от вас.

Курс по Бижута за възрастни, в който ще създадете собствена колекция ръчно изработени от вас бижута. На всеки един урок ще творите със съвременни бижутерийни материали.

Курс Фотография за възрастни отключва любопитството, стимулира въображението и креативността. Фотографията може да бъде хоби, страст, професия, начин на общуване, начин да преоткриваме света около нас.

Часовете в курса са съчетани с йога и пилатес упражнения, преминавайки към набор от комбинации на базата на релийз техника и други, упражнения и задачи от контактната и групова импровизация.

Народните танци са добра тренировка, натоварваща всяка една част от тялото. Научете различни по сложност стъпки, движения и народни хора. В приятна среда и в ритъма на музиката, движението е удоволствие.

Курсът по рисуване за деца създава вълшебно пространство, в което децата могат свободно да развиват своята креативност и пресъздават картините на своето въображение.

Модерно поднасяне на изкуството чрез дигитализацията. 10 стипендии за 4-месечно обучение в специално разработен курс по Дигитални изкуства за деца на възраст 7-12 г.

Курсът по дигитално рисуване за деца е синтез между класически и дигитални изобразителни средства. Развитие на креативността чрез експериментиране и свобода.

Курс по рисуване за деца, който чрез общуване развива сетивата, образното мислене и креативността в децата.

Обучение по рисуване за деца. Развитие на потенциалите чрез откривателство, въображение, приказки и игри.

Незабравим и оригинален рожден ден чрез средствата на изкуството. Всички деца заедно могат да създадат произведение на изкуството или всяко от тях да си тръгне със свое собствено.

Синтез между въображение, креативност, изкуство и приложни техники. Децата ще имат възможността да експериментират с различни материали.

Курсът по моден дизайн за деца им дава свободата да изразяват своята индивидуалност, чрез средствата на приложните изкуства.

Курс по Дизайн и проектиране за деца, който съчетава в себе си продуктов, пространствен, графичен и интериорен дизайн. Децата създават свои цялостни проекти.

Запознаване със същността на графичния дизайн, развиване на чувството за естетика и творческа изобретателност, овладяване на работата с професионални графични софтуери.

Курс Моделиране за деца от 8 до 14 г. Запознаване и овладяване на творческия процес чрез средствата на скулптурата.

Курс по фотография за деца, чрез който се усвоява по-задълбоченото откриване на различни гледни точки, обогатяване на светоусещането и усвояване на цялостен начин на мислене.

Театрална школа за юноши, която цели да достигне освобождаване на въображението и изваждане на фантазията от рамките на познатото и възможното.

Школа по танци за деца и юноши. Съвременният танц е синтез от техники, стилове и практики, чрез които се достига ефирност, свобода и удоволствие.

Курсът по Класическия балет за деца изгражда баланс, център, координация, позиция и издръжливост на тялото.

Хип-хоп | Street dance за деца, ученици и тийнейджъри!

Чрез движение, звук, ритъм и говор децата развиват своите изразни средства, сетива и възприятия, използвайки акустични музикални инструменти.

Творческо писане за деца 10-18 г. […]

Лятно приключенско училище за най-малките деца 4,5-5,5 г. с изкуства, езици, спорт и природа. Програмата е разработена на основата на всички курсове във Fusion Academy и всяка седмица е тематична. Всеки ден децата научават нови неща, развиват въображенето и създават приятелства.

Рисуването сред природата променя отношението ни към творческия процес. Помага ни да активираме едновременно всичките си сетива и да изучаваме формите и богатството на цветовете. В края на пленера вие имате картина с емоционална и зрителна завършеност.

Този вид аеробика тренира различни групи мускули под звуците на ритмична музика. Тренировките са интензивни и изморителни, но също така развлекателни и интересни.

Ще свирим с перкусионни инструменти, ще се движим, ще пеем, ще слушаме, ще се смеем, ще споделяме, ще се удивляваме от самите себе си. Свободни импровизации, илюстриращи и създаващи желаните от него чувства и емоции.