A Day of ART

Всеки заслужава да има един ден, единствено и само за себе си. Да си подари почивка, в приятна компания и правейки нещо, което го вдъхновява и го кара да се чувства свободен. Навън става студено и сиво, и въпреки, че много от нас се опитваме да видим красивото и в зимния сезон, нашата същност търси и иска повече цвят.

Затова ви каним да се потопите в един арт ден с чаша вино, много креативност и желание за творчество на нашите уъркшопи “A Day of ART”. За всеки уъркшоп сме ви подготвили програма с 3 уъркшопа с различни техники, във всеки от които ще изработите истинско произведение на изкуството, което може да се превърне и в оригинален подарък за всеки повод.

Това е един ден, посветен на Вас, истинско удоволствие за всяка дама, която обича да твори или отдавна се кани да пробва нещо различно. Може би това сте Вие или някой, когото искате да зарадвате с A Day of ART като подарък?


Февруарският A Day of ART ви очаква на 17 февруари!

Вдъхновени от предстоящите празници – Денят на влюбените и Денят на жената, сме посветили трите техники за деня на най-близката на повечето дами тема – цветята. Красиви, нежни, уникални и с цялата си прелест и цветове, това бижу на природата ще ви вдъхнови за един творчески ден. Очаква ви прекрасна събота, в която да създадете вашите “Art Flowers”. Всяка дама може да се включи в целия ден или на един/два от уъркшопите за деня. Направете си Арт подарък!


Уъркшоп 1: “Crystal Flower” – красиво бижу-цвете, създадено от вас самите. С нежни кристали или естествен камък за акцент, ще имате възможността да изберете най-добрата цветова комбинация, която да ви прави неотразима.

Crystal Flower - красиво бижу-цвете - fusion academy

График: 10:00-12:30 ч. | Цена: 65 лв.


Уъркшоп 2: “Kokedama” – зелено изкуство, което би вдъхновило всяка дама, която обича растенията и предизвикателствата. Кокедамата е японското изкуство на въздушните растения, което позволява растенията да живеят без саксия и ги превръща в истинско арт произведение. Всеки участник ще създаде красива кокедама, върху керамична плочка, с която да украси дома си или да подари на любим човек.

Уъркшоп 2 Kokedama - зелено изкуство

График: 13:30-15:00 ч. | Цена: 60 лв.


Уъркшоп 3: „Fragile Art” – една от най-красивите и нежни техники – рисуването на стъкло. Ще имате възможността да пресъздадете въздействието на витража върху комплект красиви стъклени чаши, които ще станат истинско произведение на изкуството. Вкарайте лукс във вашия дом и споделете чаша вино с любим човек.

Fragile Art – рисуването на стъкло - fusion academy

График: 15:00-17:30 ч. | Цена: 95 лв.


Вземете трите уъркшопа с 25% отстъпка на цена 165 лв. вместо 220 лв.

За записвания и закупуване на ваучер: тел. 0883 396 319 или нa мейл info@fusionacademy.bg

Подарете на себе си или на любим човек един ден творчество.

A Day of ART

17 февруари: "Art Flowers"

Уъркшоп 1: "Crystal Flower" - красиво бижу-цвете

График: 10:00-12:30 ч. | Цена: 65 лв.

Уъркшоп 2: "Kokedama" - зелено изкуство

График: 13:30-15:00 ч. | Цена: 60 лв.

Уъркшоп 3: „Fragile Art” - рисуването на стъкло

График: 15:00-17:30 ч. | Цена: 95 лв.

Вземете трите уъркшопа с 25% отстъпка на цена 165 лв. вместо 220 лв.

Вземете два уъркшопа с 10% отстъпка.


 

Следваща дата: 17 март - Очаквайте скоро пълната програма!

Подарете на себе си или на близък приятел A Day of ART

За повече информация и записвания: тел. 0883 396 319 или на мейл info@fusionacademy.bg

Цена:

165 лв.