Детски рождени дни

Всяко дете иска да има най-хубавия рожден ден и с всяка изминала година да е по-различен, по-интересен, по-забавен. Затова във Fusion Academy ще ви предложим наистина оригинален и запомнящ се рожден ден, благодарение на средствата на изкуството.

В зависимост от самото дете-рожденик, неговите предпочитания и желания, празникът може да е на база различни видове изобразителни, приложни и сценични изкуства – маслена живопис с пръсти, рисуване на стъкло, създаване на бижута и модни аксесоари, моделиране със захарен фондан (захарно тесто), дигитално рисуване и анимация, рисуване върху коприна, танцувален или театрален рожден ден и мн др. Всички деца заедно могат да изработят произведение на изкуството, което да подарят на рожденика или всяко дете да си тръгне с това, което е сътворило.

Като педагози и преподаватели по изкуства знаем, че децата притежават неподправеното желание да създават, да откриват, да променят света и всичко, до което се докоснат. Изкуството е идеалното средство, което ги предизвиква, отключва тяхното въображение, творческо себеизразяване и креативно мислене. При тях липсват бариерите на „мога“ и „не мога“, те търсят различното, интересното и забавното и му се отдават изцяло. Арт рождените дни са подарък за всяко дете и всеки родител.

Екипът ни има дългогодишен педагогически опит в сферата на изкуствата. Преподавателите на Fusion Academy са млади хора, влюбени в децата и отдадени на идеята, че изкуството е задължителна част от живота на децата.

За повече информация, не се колебайте да ни потърсите.

Детски рождени дни

За повече информация, не се колебайте да ни потърсите.

тел. 0883 386 777