Сценични

Сценичните изкуства във Fusion Academy включват три отделни курса - Актьорско майсторство (Театрална школа), Съвременен тенц, Класически балет за деца.

Чрез заниманията в театралната школа отваряме и развиваме сетивата и възприятията на децата, помагаме им да регистрират реалността в нейната цялост от различни позиции, развиваме способността им за анализ и взимане на решение, постигаме свобода и богатство на изразяване.

Съвременен танц - синтез от техники, стилове и практики, чрез които се достига ефирност, свобода и удоволствие от движението. Учебната програма развивa физическите качества и умения чрез стиловете джаз, хип хоп и Contemporary dance.

Класически балет - баланс, център, координация, позиция и издръжливост на тялото. Той създава магическо пространство, в което децата се учат да възприемат и боравят с класическа музика, да развиват координация в пространството и овладяват основни похвати в класическия балет.


Театрална школа за юноши, която цели да достигне освобождаване на въображението и изваждане на фантазията от рамките на познатото и възможното.

Школа по танци за деца и юноши. Съвременният танц е синтез от техники, стилове и практики, чрез които се достига ефирност, свобода и удоволствие.

Курсът по Класическия балет за деца изгражда баланс, център, координация, позиция и издръжливост на тялото.

Хип-хоп | Street dance за деца, ученици и тийнейджъри!

Чрез движение, звук, ритъм и говор децата развиват своите изразни средства, сетива и възприятия, използвайки акустични музикални инструменти.