Благотворителен Арт Уъркшоп

Fusion_Academy_art_workshop

На 26 ноември се проведе благотворителен арт уъркшоп във Fusion Academy в подкрепа на каузата на PTPI The Dolphins Varna.

Като институция, която работи, за да направи живота около нас по-добър, по-красив и по-щастлив, се припознахме в лицето на едни млади, активни и вдъхновени да помагат хора – младежите от доброволческата организация PTPI “Делфините”. В последните девет години „Делфините“ са в топ 10 на най-активните чаптъри в света. Помагали са на различни институции и са се включвали в множество акции, подобряващи живота около нас, но тяхната най-голяма кампания е коледната. С лични средства изработват повече от 4000 картички, които продават, за да наберат сума за благотворителна кауза. Всяка година средствата отиват при различни нуждаещи се.

През 2016 г., със събраните средства ще бъдат закупени жизненоважни уреди за деца и новородени в Дома за медико-социални грижи – Варна.

На едно място се събраха деца, родители и приятели и всички успяха да направят по няколко картички, всяка от които беше уникална, различна, красива и направена с много вдъхновение.

Екипите на Fusion Academy и PTPI „Делфините“ благодарят на всички, които се включиха в уъркшопа!