Завършване на учебната 2016-2017 г.

Завършване 2016-2017 г. Fusion Academy

На 28 май 2017 г. се проведе нашето магично събитие – Завършването на учебната 2016-2017 г. Защо го наричаме магично ли? Сега ще ви разкажем.

Този един ден събра в себе си всички усилия на преподаватели, ученици и екип на Fusion Academy. Всички гости се запознаха с постиженията и развитието на децата от всички наши курсове, които от своя страна нямаха търпение да представят своите знания и умения, красивите си портфолиа и творчески успехи.

Подобно на миналогодишното ни завършване, децата в ролята на домакин и техните специални гости, бяха разделени на две групи – сутринта се представиха по-малките курсисти, а следобед – по-големите. Положителната емоция беше навсякъде около нас още от самите приготовления за събитието. И ето, че приятните разговори, смехът на децата и положителните коментари от гостите изпълниха цветните зали.

А обстановката беше завладяваща – закачени по стената детски картини, съзерцаващи ги родители, интериорни проекти, модни аксесоари, отворени уроци по английски език и развълнувани преподаватели, които заедно със своите ученици, представиха постигнатото през годината.

Накрая на събитието всички останаха очаровани от детските постановки “Квакащата пощенска кутия” по приказката на Доналд Бисет и авторската пиеса на по-големите деца от Театралната школа – “Роболандия”, които сами създадоха и развиха своите персонажи.

Благодарим ви, че бяхте част от нашия цветен и креативен празник!

Снимки и видео от завършването може да видите в нашата галерия.