Защо да изберете курс по Рисуване във Fusion Academy за вашето дете?

kurs po risuvane za deca 5-10 godini

Курсове, курсове, курсове… Те са навсякъде! Където и да живеете, все ще си намерите някое място, където да можете да запишете своя малък художник. А рисуването е онази магия, която завладява почти всяко дете и от която магия не трябва да бъде лишено. То дава на децата нов поглед, провокира ги да развият своето въображение, креативност, отношение към заобикалящия ги свят.

Аз съм Христина Гераскова и преподавам в курс по рисуване на най-малките художници на възраст от 5 до 10 г. Бих искала да ви разкажа с няколко думи защо, според мен, след като има толкова курсове по рисуване за деца, да изберете именно нашите? С какво сме по-различни и какво даваме повече на децата?
Това, което отличава този курс по рисуване, ще формирам по следния начин:

  1. Подход – подхождаме към всяко дете като към пълноправен партньор, който носи голям потенциал. Нашата главна задача е обучението от относително външен процес за обучение на техники и съобщаване на информация да премине в процес на пробуждане на по-дълбоки творчески възможности.
  2. Структура – всеки един урок е подчинен на общата програма на Fusion Academy за цялостното развитие на децата, която е заложена във всеки курс и цели да формира мотивация за учене, да култивира ценности, да стимулира творческото мислене и да изяви и изгради умения за работа в екип.
  3. Цели – работим за това всяко дете да се освободи и да постига все повече и повече, да започне да вярва по-силно в себе си, да започне да общува без ограничения, да развие усет за красивото, защото изкуството трябва да изобразява красотата – рисуваме света такъв, какъвто смятаме, че трябва да бъде.
  4. Форма – организираме целия курс и всеки един урок като произведение на изкуството – вдъхновено, красиво, с послание към нас и света около нас.

И не на последно място, искам да обърна внимание на нашия главен инструмент – груповата работа, защото екипността за нас е и цел, и средство за постигане на успех във всяко начинание.
Скъпи, малки талантливи деца, очакваме ви!

Христина Гераскова,
преподавател по рисуване в курса по Рисуване 5-10 г.