A Day of ART

Всеки заслужава да има един ден, единствено и само за себе си. Да си подари почивка, в приятна компания и правейки нещо, което го вдъхновява и го кара да се чувства свободен. Навън става студено и сиво, и въпреки, че много от нас се опитваме да видим красивото и в зимния сезон, нашата същност търси и иска повече цвят.

Затова ви каним да се потопите в един арт ден с чаша вино, много креативност и желание за творчество на нашите творчески срещи “A Day of ART”. За всяка творческа среща сме ви подготвили програма с 3 различни техники, на всяка от които ще изработите истинско произведение на изкуството, което може да се превърне и в оригинален подарък за всеки повод.

Това е един ден, посветен на Вас, истинско удоволствие за всяка дама, която обича да твори или отдавна се кани да пробва нещо различно. Може би това сте Вие или някой, когото искате да зарадвате с A Day of ART като подарък?

 

shevici divider3

 

Новият A Day of ART  ви очаква скоро!

Традициите са онази магия, която съхранява и отличава всеки народ. Напоследък, подгонени от носталгията и от нуждата да се потопим в онези мистични символи, характерни за народните носии, старите килими, кърпички и покривала на нашите баби, търсим тяхното преплитане по нов и красив начин в нашето ежедневие. С красиви цветове и симетрични фигури българските шевици вдъхновяват и се използват от редица дизайнери в различни сфери.

Вдъхновиха и нас! Затова ви каним на 12 май на майския A Day of ART на тема „Шевици“.

Всяка дама може да се включи в целия ден или в една от техниките за деня. Направете си български съвременен Арт подарък!

А, за да усетим напълно българския дух, вечерта след прекрасните емоции ви каним на Фюжън Хоротека, да научим и потанцуваме народни танци по нестандартен, лесен и интересен начин в приятна компания на чаша вино. Подготвили сме и изненади!


Творческа среща 1: Копринени шевици

Рисуване на коприна – Първата техника за деня е рисуване на коприна. Всяка дама ще може да създаде нежен копринен шал, вдъхновен от красивите цветове и форми на българските шевици. Ще научите малко повече за символиката на цветовете и за това как бихте могли да ги обвържете със себе си и вашите ценности. Създайте авторско копринено бижу!

График: 10:00-13:30 ч. | Цена: 65 лв.


Творческа среща 2: Стъклени шевици

Една от най-красивите и нежни техники – рисуването на стъкло. Ако не сте пробвали досега тази техника, повярвайте ни ще се влюбите от първия опит. Ще имате възможността да пресъздадете въздействието на фините и красиви декоративни форми върху красива стъклена кутия. Тук ще можете да задълбочите познанията си за шевиците, като се запознаете с значението на различните форми и видове и да работите с още по-фини детайли, за да сътворите своето произведение върху стъкло.

График: 14:30-18:00 ч. | Цена: 100 лв.


Творческа среща 3: Музикални шевици – хоротека

Да завършим деня с музика и танци и с по чаша червено вино. Нашите хореографи ще ви разкажат още интересни факти за шевиците и българските традиции под ритъма на българска музика. Ще имаме и предизвикателства и изненади, които не са за изпускане!

График: 18:00-19:30 ч. | Цена: 15 лв.


Включете се в трите с 25% отстъпка на цена 135 лв. вместо 180 лв. или две от тях с 10% отстъпка.

За записвания и закупуване на ваучер: тел. 0883 396 319 или нa мейл info@fusionacademy.bg

Подарете на себе си или на любим човек един ден творчество.

A Day of ART

 

Нови дати очаквайте скоро!

Вземете и пробвайте и трите техники с 25% отстъпка на цена 135 лв. вместо 180 лв.

Вземете две с 10% отстъпка.


 

Следваща дата: Очаквайте скоро!

Подарете на себе си или на близък приятел A Day of ART

За повече информация и записвания: тел. 0883 396 319 или на мейл info@fusionacademy.bg

Oбщи условия на обучение във Fusion Academy 

Цена:

135 лв.