Детски рождени дни

Detski rojden den Fusion Academy

Всяко дете иска да има най-хубавия рожден ден и с всяка изминала година да е по-различен, по-интересен, по-забавен. Затова във Fusion Academy ще ви предложим наистина оригинален и запомнящ се рожден ден, благодарение на средствата на изкуството.

В зависимост от самото дете-рожденик, неговите предпочитания и желания, празникът може да е на база различни видове изобразителни, приложни и сценични изкуства – маслена живопис с пръсти, рисуване на стъкло, създаване на бижута и модни аксесоари, моделиране със захарен фондан (захарно тесто), дигитално рисуване и анимация, рисуване върху коприна, танцувален, театрален или музикален рожден ден и мн др. Всички деца заедно могат да изработят произведение на изкуството, което да подарят на рожденика или всяко дете да си тръгне с това, което е сътворило.

Като педагози и преподаватели по изкуства знаем, че децата притежават неподправеното желание да създават, да откриват, да променят света и всичко, до което се докоснат. Изкуството е идеалното средство, което ги предизвиква, отключва тяхното въображение, творческо себеизразяване и креативно мислене. При тях липсват бариерите на „мога“ и „не мога“, те търсят различното, интересното и забавното и му се отдават изцяло. Арт рождените дни са подарък за всяко дете и всеки родител.

Екипът ни има дългогодишен педагогически опит в сферата на изкуствата. Преподавателите на Fusion Academy са млади хора, влюбени в децата и отдадени на идеята, че изкуството е задължителна част от живота на децата.

За повече информация, не се колебайте да ни потърсите.

„Писла Талисман“ - Арт рожден ден, на който децата ще имат възможността да изработят уникален талисман. Вдъхновяваща техника за всички малки сръчни и креативни деца.

„Маска на супер (любим) герой - Децата ще създадат уникални маски на своя любим герой от филм, комикс или приказка. Творческият процес е интересен, занимателен и ще завърши със забавни снимки на всички малки „приказни и супер герои“.

„Забавни тениски“ с изпръскване - Свежо и модерно! Децата ще се превърнат в текстилни дизайнери и художници и ще рисуват върху тениски.

„Забавни тениски“ с изпръскване - Всяко дете ще направи своя раничка тип мешка в цветовете и формите, които избере само. Със специални текстилни бои, рожденикът и неговите гости ще си тръгнат от рождения ден със страхотни спортни чанти по техен дизайн.

 „Арт Бижута“ - Децата се потапят в завладяващ процес на създаване на индивидуално бижу с красиви мъниста и различни материали. Подходящо за момичета и момчета.

“Малките дизайнери“ - Детето-рожденик и неговите гости ще изработят уникални рамчици за снимки с уловен кадър от празничния ден с много въображение, творчество и забавление.

 "Малките големи творци" - децата ще създат прекрасни произведения от смесени техники върху основа фазер. Работи се с темперни бои и бои за пръсти с печати и рисуване.

„Рисуване с пръсти“ с маслени бои - Пръстите на децата ще се превърнат в техен креативен инструмент. Те ще се докоснат до маслените бои и ще творят върху бялото платно като истински художници.

„Изкуство на стъкло“ - Това е един по-различен вид рисуване, което е непознато за децата. То е интересно, а крайният резултат винаги е впечатляващ.

„Моделирай своята фигурка“ - Създаването на обем и различни форми с различни цветове разкрива пред децата едно ново измерение, в което те виждат какво могат да направят със собствените си ръце.

"Сториборд" създаване на история под формата на игра. Децата се разделят на групи и заедно измислят сюжет, герои, сценарий. Пресъздаване на историята в снимки с множество реквизит и аксесоари.

"Арт възглавнички " - децата ще създадат възглавнички, които ще им станат любимите! С различни материали, те ще апликират животинчета и други цветни фигурки.

"Mission Possible"децата са разделени на отбори и всеки отбор ще се бори да осъществи своята мисия. Забавна програма с различни игри, които водят до отключването на закодиран куфар. 

 

„Любима песен/Lip-Sync - Партито ще се превърне в звездна сцена, декорирана от Fusion Academy, където детето - Рожденик и неговите гости ще имат възможността да изпеят любимата си песен.

„Kinder Zumba“ - Всяко дете обича да танцува и да се движи. Този рожден ден е динамичен, зареждащ със страхотна енергия и ви гарантира весело и запомнящо се парти.

"Звук и ритъм" - Вълнуващ музикален рожден ден, който провокира в децата любопитство и желание да търсят и използват своите творчески възможности. Ще творят с чудесни перкусионни инструменти.

Детски рождени дни

За повече информация, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0883 396 319 и имейл info@fusionacademy.bg.