Народни танци

Танцът е живот, здраве, енергия, забавление. А когато се отдадете на ритъма в дълга верига, хванати за ръце, се превръщате в един жив организъм. Това са българските народни танци, с които всеки от нас се гордее. Последните години се наблюдава тенденция на завръщане към българския фолклор. Все повече от нас виждат магията на българския народен танц и искат да я преживеят. А и има ли по-добра тренировка, от енергичния танц, натоварващ всяка една част от тялото?

Затова Fusion Academy открива нова група по народни танци за начинаещи, заедно с хореографите от „Граовци“. Те ще ви научат на най-различни по сложност стъпки, движения и народни хора, които лесно ще усвоите, благодарение на добрия начин на преподаване.

Освен заредени, отпочинали и щастливи, вие ще си тръгвате със знание. Ще научавате различните народни хора, регионите, от които идват и техните особености.

Какво ще постигнем заедно:

  • Съхраняване на българското
  • Интензивно движение на тялото
  • Повдигане на тонуса
  • Създаване на приятелства
  • Удоволствие от движението

Занятията ще са с продължителност един астрономически час. Подгответе своя удобен и лек екип и се включете в хорото!

Часовете се провеждат в залата за Сценични изкуства във Fusion Academy, на адрес ул. “Витошка Зорница” №2, кв. Драгалевци, в близост до кръговото на Околовръстен път, улицата срещу магазин Фантастико. Лесно достъпно и удобно място, особено за желаещи в кварталите Бояна, Симеоново, Витоша, Хладилника, Младост.

*Молим ви задължително да бъдете с чисти обувки, тъй като в залата се обучават и деца.

Народни танци

График:
Група - напреднали ( от 4-ти април)
Всеки вторник и четвъртък - 20:00 - 21:00 ч.

Предстои сформиране на нови групи. За повече информация и записване: 0883 396 319
или на мейл info@fusionacademy.bg

Oбщи условия на обучение във Fusion Academy 

Цена/посещение

8 лв.