Ускорен курс по Аранжиране на цветя

Искате ли да се докоснете до магията на цветята? Да бъдете част от техния свят на багри и аромати? Да можете да създавате красиви букети и композиции за любимите си хора, за специални поводи на професионално ниво?

Заповядайте на Курса за Аранжиране на цветя! В рамките на 15 урока ще имате възможност да се учите стъпка по стъпка как да съхраните правилно рязания и саксиен цвят и как да го превърнете в невероятно произведение на изкуството. Един от часовете включва посещение на цветната борса.

Цели на курса

Всеки един завършил курсист ще може с лекота да създава стилни и естетически издържани букети и аранжировки по определените правила във флористиката.

Знания и умения, които ще придобиете

  • Запознаване с основните видове рязан и саксиен цвят – правилно отглеждане и съхранение (5 теоретични урока)
  • Създаване на всички основни видове букети (издължен, кръгъл, булчински) и аранжировки в различен стил (обемен, линеен, линейно-обемен).
  • Опаковане на подаръци с различна форма.

Не е необходимо да имате предварителни умения, за да стартирате курса. Важни са позитивната нагласа и желанието за работа с цветя. Курсът дава ясни насоки за всеки начинаещ флорист как да се изгради като професионалист, като създаде свой собствен стил. Наблягаме на естетиката и новите тенденции в аранжирането – повече цветя и естествени материали и минимум опаковки и изкуствени елементи. Носете си само тетрадки за писане. Всички материали и цветя са включени в цената на курса.

Започваме на 16 юли и ще завършим курса на 10 август. Очакваме ви!

Ускорен курс по Аранжиране на цветя

Ускорен курс

 

График - понеделник, сряда и петък

Час - 18:30 ч.

/Възможност за провеждане в някои вторници и четвъртъци - по предварителна уговорка с преподавателя./

За повече информация за часовете и графика позвънете на тел. 0887 972 860

Oбщи условия на обучение във Fusion Academy 

Цена

550 лв.