Изкуства деца

Ако сте си представяли магическа детска работилница, това е школата по изкуства на Fusion Academy. В света на Приложните, Изящните и Сценичните изкуства, децата могат да посещават уроци по Рисуване, Дигитално рисуване, Моделиране, Дизайн и Проектиране, Моден дизайн, Фотография, Театрална школа, Съвременен танц, Класически балет. Преподава се по иновативни методи с индивидуално отношение към всяко дете.

Курсът по рисуване за деца създава вълшебно пространство, в което децата могат свободно да развиват своята креативност и пресъздават картините на своето въображение.

Обучение по рисуване за деца. Развитие на потенциалите чрез откривателство, въображение, приказки и игри.

Курс по рисуване за деца, който чрез общуване развива сетивата, образното мислене и креативността в децата.

Курсът по дигитално рисуване за деца е синтез между класически и дигитални изобразителни средства. Развитие на креативността чрез експериментиране и свобода.

Модерно поднасяне на изкуството чрез дигитализацията. 10 стипендии за 4-месечно обучение в специално разработен курс по Дигитални изкуства за деца на възраст 7-12 г.

Синтез между въображение, креативност, изкуство и приложни техники. Децата ще имат възможността да експериментират с различни материали.

Ще обединим класически и дигитални изобразителни средства и ще създадем авторски комикс. Запознаване с основните принципи в рисуването, стилове и направления в изкуството.

Курсът по моден дизайн за деца им дава свободата да изразяват своята индивидуалност, чрез средствата на приложните изкуства.

Курс по Дизайн и проектиране за деца, който съчетава в себе си продуктов, пространствен, графичен и интериорен дизайн. Децата създават свои цялостни проекти.

Запознаване със същността на графичния дизайн, развиване на чувството за естетика и творческа изобретателност, овладяване на работата с професионални графични софтуери.

Курс Моделиране за деца от 8 до 14 г. Запознаване и овладяване на творческия процес чрез средствата на скулптурата.

Курс по фотография за деца, чрез който се усвоява по-задълбоченото откриване на различни гледни точки, обогатяване на светоусещането и усвояване на цялостен начин на мислене.

Театрална школа за юноши, която цели да достигне освобождаване на въображението и изваждане на фантазията от рамките на познатото и възможното.

Школа по танци за деца и юноши. Съвременният танц е синтез от техники, стилове и практики, чрез които се достига ефирност, свобода и удоволствие.

Курсът по Класическия балет за деца изгражда баланс, център, координация, позиция и издръжливост на тялото.

Хип-хоп | Street dance за деца, ученици и тийнейджъри!

Чрез движение, звук, ритъм и говор децата развиват своите изразни средства, сетива и възприятия, използвайки акустични музикални инструменти.

Курсът Творческо писане е създаден, за […]

Актьорите и танцьорите трябва да притежават много и различни умения. За тях звукът и музиката са мощно средство за себеизразяване. Игри с различни музикални инструменти, говорни практики и техники.

    Изтеглете pdf формат   Изтеглете […]