Изкуства възрастни

Курсовете по Изкуства за възрастни предоставят възможност за развитие на креативност, себеизразяване, групово творчество и индивидуално отношение. В школата на Fusion Academy ще намерите: Курс по Живоис, Графика, Fusionart, Уроци по Фотография, Танц и движение за възрастни, Рисуване Коприна и батик, Курс по Рисуване на стъкло, Бижута и пластично изкуство.


Арт уъркшопи за всеки, който иска […]

Искате ли да се докоснете до […]

Курс Живопис за любители, в който изразявате своите емоции и индивидуалност. Курсът ви разкрива света на изкуството и ви кара да творите с въображение.

Курс Графика е за всички, които искат да творят в света на светлосенките и да открият изкуството по един различен начин. Използват се професионални техники и материали.

Fusionart е движение в изкуството, което обединява различни изразни средства и подканва към творческа изява чрез сърцето.

Курс, състоящ се от 5 арт уъркшопа, в които ще създадете 5 уникални копринени произведения, изработени лично от вас.

Курс по рисуване на стъкло за възрастни, състоящ се от 7 модула. Играта на светлина и цветни палитри се съчетават в хармонични картини, които са създадени лично от вас.

Курс по Бижута за възрастни, в който ще създадете собствена колекция ръчно изработени от вас бижута. На всеки един урок ще творите със съвременни бижутерийни материали.

Курс Фотография за възрастни отключва любопитството, стимулира въображението и креативността. Фотографията може да бъде хоби, страст, професия, начин на общуване, начин да преоткриваме света около нас.

Часовете в курса са съчетани с йога и пилатес упражнения, преминавайки към набор от комбинации на базата на релийз техника и други, упражнения и задачи от контактната и групова импровизация.

Народните танци са добра тренировка, натоварваща всяка една част от тялото. Научете различни по сложност стъпки, движения и народни хора. В приятна среда и в ритъма на музиката, движението е удоволствие.

Този вид аеробика тренира различни групи мускули под звуците на ритмична музика. Тренировките са интензивни и изморителни, но също така развлекателни и интересни.

Ще свирим с перкусионни инструменти, ще се движим, ще пеем, ще слушаме, ще се смеем, ще споделяме, ще се удивляваме от самите себе си. Свободни импровизации, илюстриращи и създаващи желаните от него чувства и емоции.