Испански език – Общ курс

 nuevoven1 nuevoven2nuevoven3

Езикът е създаден за общуване. Днес езикът на Сервантес е официален език на 21 страни и множество световни организации. Между 320 и 400 милиона жители по света говорят испански като роден език и милиони като втори. Това прави испанския един от най-разпространените и важни езици в света днес, а Испания  привлича ученици, студенти и професионалисти от всички сфери.

Ако не сте сигурни относно владеенето ви на испански език, моля обърнете се към нас! Ние подготвяме курсисти от различни нива, като се започва от начинаещи до напреднали. Нашата цел и искрено желание е да освободим всеки от езиковите ограничения и да отворим нови хоризонти на благоприятни възможности. Нашите общообразователни курсове ще ви помогнат в две основни направления:

  • да се изразявате свободно на испански език
  • да се подготвите успешно за професионална реализация в Испания или други испаноговорящи страни и компании

Основната програма на курса по испански развива балансирано всички езикови умения: четене, писане, слушане и говорене;

При работата с ученици в гимназиален етап, както и с възрастни, използваме една от най-популярните и успешни системи на Edelsa за изучаване на испански като чужд език – Nuevo Ven. Тa обхваща гама от нива от А1 до B2, като използват автентични материали, поставени в комуникационен контекст.  Системата е разработена както за тийнейджъри, така и за възрастни. Методологичният подход е подкрепен от богат опит в класната стая: за повече от 10 години, хиляди ученици от целия свят са научили испански с Ven. Nuevo Ven запазва ясната методика и лекота на използване на Ven, като следва препоръките и предложенията на Общата европейска езикова рамка. Съдържанието му следва и  насоките на Институт Сервантес в учебните планове план, като системата е одобрена и от МОН.

Започнете своето израстване с нас сега! Очакваме Ви!

Испански език – Общ курс

График
Курсове се сформират през цялата година. Моля проверете за налични групи и нива.

Продължителност - 3 месеца, 120 уч. ч., 3 X 3 уч. часа

За повече информация: 0883 363 777

Oбщи условия на обучение във Fusion Academy 

Цена/1 вноска

710 лв.