Немски език – Общ курс

msn-LHB-6baend

Езикът е създаден за общуване. Днес езикът на Гьоте и Шилер е официален език на повече от 300 милиона души, а Германия е привлекателна дестинация за много хора – ученици, студенти, професионалисти от всички сфери. Ако не сте сигурни относно владеенето ви на немски език, моля обърнете се към нас! Ние подготвяме курсисти от различни нива, като се започва от начинаещи до напреднали. Нашата цел и искрено желание е да освободим всеки от езиковите ограничения и да отворим нови хоризонти на благоприятни възможности. Нашите общообразователни курсове ще ви помогнат в две основни направления:

  • да се изразявате свободно на немски език
  • да се подготвите успешно за професионална реализация в Германия, Австрия, Швейцария или за професионално израстване във немскоговорящи фирми в България.

Основната програма на курса по немски развива балансирано всички езикови умения: четене, писане, слушане и говорене;

sicherПри работата с ученици в гимназиален етап, както и с възрастни, използваме две от най-новите, популярни и успешни системи на Hueber за изучаване на немски като чужд език – Menschen и Sicher. Те обхващат пълната гама от нива от А1 до С1, като използват автентични материали, поставени в комуникационен контекст.  Към всеки модул има специално разработени секции и наживо заснети интервюта с хора в реални ситуации, което поставя изучаващите езика в максимално близка до ежедневието обстановка. Предоставени са също така материали за работа по проект, допълнителни текстове за четене, съвети за творческо използване в класната стая, както и голям обем задачи за самостоятелна работа.

Започнете своето израстване с нас сега! Очакваме Ви!

Немски език – Общ курс

График
Курсове се сформират през цялата година. Моля проверете за налични групи и нива.

График:

3 месеца - 120 уч. ч., 3 X 3 уч. часа

2,5 месеца - 60 уч. ч., 2 X 3 уч. часа

За повече информация: 0883 363 777

Нова група ниво А1 - начинаещи

Oбщи условия на обучение във Fusion Academy 

Цена/1 вноска

710 лв.