Английски език

Английският език е един от най-разпространените езици по света. Затова ние, от Fusion Academy, обръщаме специално внимание на него. Нашите курсове по английски език са за деца в предучилищна възраст и ученици от 1 до 12 клас. Също така, предлагаме и сертификатни курсове за тийнейджъри. Обучението е вдъхновяващо, товрчески насочено и съобразено с нуждите на всяко дете. Езиковата ни школа е модерна и просторна.

Школа по английски език за деца 4,5-5,5 г. В курсовете за най-малките се учи чрез игрови формати в малки групи до 10 деца, съобразени с възрастта им.

Курс по английски език за деца в 1 и 2 клас. Иновативни методи на обучение, развитие на способността за асоциативно мислене и желанието за откривателство.

Курсове по английски език за деца в 5 и 6 клас. Системата Live Beat се състои се от четири нива, които помагат на учениците да развият концентрация и мотивация, за постигане на по-добри резултати от обучението.

Езикови курсове по английски език за ученици в 9 и 10 клас. Съвместно учене и сътрудничество, учене чрез опит и откривателство, креативно обучение, игри и симулации.

Курсове за тийнейджъри с начални познания по английски език. Усвояват се знания за справяне с ежедневни ситуации.