Отзиви за нашата работа!

отзиви

MANIA

 

Имахме удоволствието да работим с екипа на Fusion Academy във връзка с тиймбилдинг на верига магазини Mania за 2016 г. Форматът, на който се спряхме, беше по наша идея и Fusion Academy с радост го разработиха специално за нас. Така подготвихме Fashion Magazine с 10 модни рубрики и богат реквизит от магазини Mania. Собственици и управители на магазините от цяла България се събраха заедно и в рамките на няколко часа се превърнаха в модели, стилисти, гримьори, фотографи и редактори, за да създадат заедно модното списание, представящо по креативен начин техните продукти.

Резултатът беше невероятен. Благодарение на доброто планиране и разработването на всяка стъпка от тиймбилдинга, съвместно с Fusion Academy, нямахме абсолютно никакви затруднения с модерирането на екипа. Бяха ни осигурени професионални фотоапарати, таблети, гримове и аксесоари за коса, които ни дадоха възможност да се развихрим.

Процесът на организация от страна на Fusion Academy включваше подбор на дрехи и аксесоари от веригата магазини, осигуряване на благоприятни условия на участниците, в които да бъдат максимално креативни, а в края на деня и изработването на видео с интересни моменти от творческия процес заедно с първоначалната визия на списанието, за да може на вечерното парти да представим готов продукт.

Работата с Fusion Academy ни даде спокойствие и подкрепа в реализирането на един наистина чудесен продукт, който остави незабравимо преживяване за екипа, но и реален подарък за всеки участник – всеки един от екипа получи готовото и отпечатано списание Mania.

Смятаме, че Fusion Academy заслужава доверие и ще се радваме още много колеги да избират тях като партньори в организирането на корпоративни мероприятия. Нещо повече – проектът Fashion Magazine е пример за добра практика и следва да бъде демонстриран пред по-широка публика като инструмент за сплотяване и разкриване на креативността на екипа.

Стефка Танчева HR експерт


HEWLETT PACKARD INC.

 

Ейч Пи Инк България ЕООД/ HP Inc. Bulgaria работи съвместно с Fusion Academy във връзка с организиране на вътрешно събитие на компанията. Агенцията бе ангажирана с изготвянето на комуникационна стратегия, организиране на самото събитие, както и логистична и организационна подкрепа. В хода на съвместната ни работа, екипът на Fusion Academy демонстрира висок професионализъм и проактивност, експертност и капацитет за справяне с различни предизвикателства, което даде възможност за постигане на възможно най-добри резултати.
Удовлетворени сме от съвместната ни работа с Fusion Academy и с увереност препоръчваме услугите им пред потенциални клиенти и партньори.

С уважение,

Яна Кръстева
Маркетинг Мениджър
Ейч Пи Инк България ЕООД


 LUXOFT

 

Благодаря на целия екип на Fusion Academy за добрата организация, интересните занимания и слънчевата атмосфера, която създадохте в нашия офис по случай партито за Halloween.

Както винаги, и децата и възрастните, много се забавляваха и останаха много доволни от всичко. Офисът е украсен с ръчно изработената украса.

Специални благодарности на децата от стипендиантска програма TechARTnology за чудесния подарък, който ни направиха.

Петя Ангелова, HR Partner, Luxoft Bulgaria


 CARGILL

 

I want to reflect shortly on the last event organized by you for the global Cargill Business Services leadership meeting in Sofia in August 2016.

Being extremely successful in staff teambuildings in the past, now you have proven your proficiency in managing events for high level business leaders, demonstrating appropriate design, fantastic facilitation and memorable results. The exceptional dance event Taratantsi has infused energy, engagement and lots of fun into the multinational management team of Cargill CBS centers, and set an example for the rest of my colleagues to emulate the spirit of unique collaboration created with your help.

Looking forward to our future partnering.

Violeta Velkova, Client HR Manager, CBS Sofia, Cargill


CORDEEL BULGARIA

Изборът на Фюжън Академи за партньор на нашия тиймбилдинг беше лесен. Доверих им се заради професионализма и излъчването им на хора, щастливи от това, което правят. Всички членове на екипа им, с които работихме създадоха това впечатление.

Самото събитие и най-вече усещането и атмосферата, надминаха очакванията на целия екип, включително и на мениджмънта. Обратните връзки бяха позитивни. Колегите се радваха на възможността да творят, изненадани бяха приятно от идеята и формата на мероприятието, а резултатът определено възхити и най-големите скептици.

Възможността да творим ангажира сетивата и умовете на колегите и времето мина неусетно. Магията на изкуството беше сплотяваща и общата цел – създаването на цялостно произведение, беше красива метафора на работата ни и реализирането на продукта на компанията – строителство на сгради.
Препоръчвам Фюжън Академи на компании и екипи, които търсят нещо повече от стандартно мероприятие – като форма и съдържание, а също така и добавена стойност, която идва от отдадеността на мотивирани и опитни професионалисти.

Благодаря!

Десислава Бобошевска, HR manager, Cordeel Bulgaria Inc.


 eMerchantPay

 

Ние, „Имърчантпей“ ООД, в качеството си на възложител при организиране на фирмено събитие тип Team Building (ART Company Day), удостоверяваме, че фирма Фюжън Академи, като изпълнител организира и изпълни успешно и напълно удовлетворително за нас всички поети ангажименти, спазвайки договорените условия и срокове.

Идеите и материалите, които бяха разработени специално за нуждите на нашата фирма бяха изключително интересни и се приеха много добре от всички участници в събитието. Създадената обстановка допринесе за сплотяване и подобряване на комуникацията и ангажираността на различните екипи в нашата структура. Всички се забавляваха и едновременно с това проявиха необходимата сериозност към поставените задачи.

С настоящата препоръка изразяваме нашето удовлетворение от съвместната ни работа с Фюжън Академи. Благодарение на високия професионализъм и умения на екипа, с присъщата й коректност и лоялност ние получихме прекрасни произведения, които са идеално допълнение към работната обстановка в офисите на фирмата.

Като продължение на гореизложеното изказвам сърдечни благодарности за всичко постигнато до момента в нашата съвместна дейност и уверяваме, че ще продължим да се възползваме от професионалните услуги на Фюжън Академи, както и ще ви препоръчаме на всички, които се нуждаят от този тип услуги като коректен и надежден професионален партньор.


 HEWLETT PACKARD ENTERPRISE

 

„Искам да изкажа отново моята лична благодарност и отзив от прекрасния тиймбилдинг, който екипът на Fusion Academy организира за Hewlett Packard Enterprise България.

За мен това беше наистина различно екипно мероприятие, което ни изпълни с истинска цветна радост, спокойствие и търпение един към друг. Нещо, което все по-често липсва в отношенията между хората.

И не на последно място искам да кажа, че хората все още говорят с истински плам за художественото ни преживяване и определено са много доволни и щастливи от избора на тийм билдинг активност.“

Иглика Думкова

 „Пътувайки към Банско, всички се питахме какво ли ще правим. Едва ли някой си е представял точно такова занимание. След като преодоляхме първоначалното стъписване, се потопихме в един творчески хаос, рисувахме с бои, шегувахме се, и в крайна сметка създадохме едно пано, което въпреки тоталната липса на талант в нашия отбор, някак се получи страхотно. След това събрахме паната заедно и за изненада на всички, те си пасваха. Но най-много ми хареса моментът, когато ги видях закачени в офиса –  освен, че създават атмосфера и разнообразяват иначе празните стени, всеки ден ни напомнят, че сме екип, колеги, приятели и работейки, и забавлявайки се заедно, можем да създаваме чудесни неща.“

 Теодор Александров

„Fusion Academy заслужават множество похвали и поздравления за прекрасно организираното събитие. Беше много освежаващо да правим заедно нещо креативно, което е без състезателен характер. За всички ни беше забавно и успокояващо. Върнахте ни в едни по-ранни години, когато свободно си се понамазвахме с боички. Екипът бяха мили и усмихнати и всичко беше изпълнено много професионално. „

 Кристина Борисова

„Събитието беше занимателно, разтоварващо и много различно от всички „тиймбилдинг“ дейности, които сме правили до момента. Екипът на Fusion Academy беше подготвен с необходимите материали и напътствия и спомогна преживяването да бъде приятно и творческо.“

Владимир Димитров

„По повод художествения тиймбилдинг организиран от Fusion Academy бих искал да споделя, че тoва мероприятие беше различно. Организацията беше перфектна и колегите от Fusion Academy се бяха постарали да имаме едно интересно изживяване и да ни накарат да работим заедно по един различен начин.

Благодаря за организацията и приятното изживяване.“

 Ивайло Стоянов

„Искам да поздравя Fusion Academy за добрата организация на тиймбилдинга. Беше много интересна инициатива. Предостави ни се възможност да се работи в екип, да се занимаваме с нещо толкова приятно като рисуването и да се позабавляваме всички заедно.“

 Мая Бойчева


 NOVARTIS

 

Бих искала да изразя огромното си удовлетворение и благодарност към целия екип на Fusion Academy за изпълнението на проекта, възложен от Новартис. Той имаше за цел по иновативен и креативен начин да изрази ценностите на Новартис в един нов аспект, използвайки различни изразни средства. Свързването на фирмените ценности по качество с многото цветове и техники на изразяване, както и начинът, по който те повлияват на човешките възприятия и характер, бе възприето изключително позитивно от всички присъстващи.

Огромно удоволствие е за всички служители да се наслаждават на произведенията, които сами създадоха и искрено вярвам, че всеки от тях ще ги свързва с невероятното екипно преживяване!

Вяра Стефанова
Отдел Качество, Новартис фармасютикълс, България


 CARGILL BULGARIA

 

On behalf of the whole CBS Sofia leadership team I would like to thank you for the exceptional experience you have provided us with during the company teambuilding in October. We highly recognize the level of commitment, creativity and quality of facilitation of the whole event you offered which resulted in a very positive cross-team interaction and the beautiful art installation we managed to produce and enjoy in our office now. The feedback we receive from the teams is very positive and encouraging, and I believe we succeeded in engaging the employees in a common activity motivating them to go outside their comfort zone. It was fun, and the cafeteria grew into an even more unifying space having our art piece there that goes beyond what was initially expected.

That said I need to share that we shall be exceedingly glad to engage you again in our future projects.

Looking forward,

Violeta Velkova
Client HR Manager
CBS Bulgaria
Cargill
150 years of helping the world thrive


HEWLETT PACKARD ENTERPRISE

 

Искам да БЛАГОДАРЯ много на целия ви екип за работата с нас!
Беше страхотно преживяване да създадем нещо толкова красиво!
Днес поставиха картините и изглеждат повече от чудесно на стените на нашия офис!
Това може само да ни радва! Надявам се и в бъдеще да можем да творим заедно.

Поздрави,
Ива Начкова

Sofia HR Hub PMO
EMEA HR


NETERRA

 

“Творчество, красота, прекрасна организация, положителни емоции и усмивки”- благодарим на Екипа на Fusion Academy, които ни предизвикаха и ни подкрепиха да открием “Твореца” във всеки един от нас”

Silvy Tanielian Head of HR Department


PROXIAD

 

Благодарим на екипа на Fusion Academy за професионализма, енергията и творчеството, които вложиха, за да пресъздадем част от историята и същността на Проксиад България по един прекасен повод, а именно десет годишнината на компанията в България. Благодарение на чудесната организация колегите се забавляваха откровено и успяха да създадат картина, заредена с настроение, чиито елементи изразяват идентичността на компанията и с които всеки от нас е свързан по различен повод.

С радост бихме творили отново заедно с екипа на Fusion Academy!

Елизабет Димитрова
Head of Talent Acquisition at Proxiad Bulgaria


JPL

 

От името на фирма ДЖЕЙ ПИ ЕЛ ЕООД бих искала да изкажа на целия екип на “Фюжън Академи” благодарности относно проведения от вас тиймбилдинг в гр. Велинград.

Успяхте да накарате мен и колегите ми отново да се върнем в годините назад и да се почувстваме като деца.
Целта на всеки т.нар. “тиймбилдинг” е да сплоти екипа: да погледнеш на колегата до себе си по друг начин. Да го опознаеш и харесаш повече. По време на събитието не беше важно кой е мениджър и кой – служител. Ние всички бяхме свързани от една идея, без да има значение кой е пръв, кой е “победител”.
В изкуството липсва съревнование и това може би беше най-хубавата част от целия процес. За нас нямаше значение кой какво е свършил. Беше важно целостта и завършеността на проекта, който хареса на всички. Работихме като екип за една обща цел. Надявам се това да се пренесе и върху работния процес във фирма ДЖЕЙ ПИ ЕЛ.
Още веднъж – благодарности!

Roxana Boteva, Manager Purchase & Supply


TOURIST SERVICE

 

Бихме желали най-сърдечно да благодарим на прекрасния екип от млади и ентусиазирани момчета и момичета, които превърнаха нашия уикенд в Гърция в незабравимо преживяване.
Организацията и оборудването бяха на изключително ниво, а вашето настроение беше в постоянен синхрон с нашите желания, което допринесе за високия дух и доброто настроение в екипа на Турист Сервиз Холдинг.
Вие успяхте за много кратко време да организирате и покриете нашите изисквания и очаквания за перфектно организиран Тиймбилдинг, което доказва високия професионализъм и желание на агенцията ви.
С удоволствие ще ползваме услугите на Фюжън Академи за нашите бъдещи мероприятия.

Поздрави,
Magy Saykova
General Manager

Tourist Service Holding