HR Mental Wellness SPA


HR Mental Wellness SPA

 с

FranklinCovey и Наталия Диевина

За първи път в България!

Работен семинар за личностно и кариерно израстване насочено към експерти-HR мениджъри (с минимум 3 години стаж като такива)

corporate training

ЦЕЛИ НА СЪБИТИЕТО

Да изгради в HR мениджърите способността за осъзната взаимовръзка и взаимополза със служителите и другите управляващи звена, както и да подобри уменията им за влияние в компаниите. Да засили осъзнатостта им за значимост и ролята им в организациите и как да я разпростират умно и „по правилния начин“.

Срещата е замислена като изключително интерактивна и даваща нужните техники и методи как мениджърите по ЧР да се справят с предизвикателни ситуации и как да бъдат чути, когато дават обратна връзка или мнение към другите мениджъри на компаниите.

corporate training 2

НАЧИН НА РАБОТА

Двата дни ще преминат в динамични интеракции на когнитивно и емоционално ниво при пълна ангажираност на фасилитатора и групата. Ще бъдат стимулирани следните области:

  1. Окуражаване на мисленето и оценката какви знания и умения, а най-вече поведения е нужно да бъдат развити;
  2. Споделяне на техники как ефективно се работи с отделни личности и групи и как това да се случва по динамичен и ангажиращ начин;
  3. Заедно с фасилитатора и консултантите на FranklinCovey ще обсъждате всички интересни теми, провокативни въпроси, притеснения и успехи и ще се отворим един към друг и учим в позитивна и подкрепяща атмосфера.

corporate training 3

ОСНОВНИ ТЕМИ

  1. Идентифициране на ролята в организацията: очаквания, ограничения, ресурси, осъзнаване на неизказаните ползи и условия
  2. Подкрепа към мениджърите в техните важни служебни разговори чрез използване на коучинг техники; 3-те типа структурирани разговори (за целите; за представянето; спонтанни конверсации по различни поводи)
  3. Как HR мениджъра и екипа му да подкрепя развитието на организацията най-ефективно; изграждане на фокус
  4. Решаване на казуси чрез иновативни методи, стартирайки от диагностика с цел постигане на градивен резултат за компанията без ощетяване на служителите

 

ЗА СЕМИНАРА

80% практика и само 20% теория; ще има демонстрации, коучинг техники, работа в групи и по двойки; ще комбинираме английски и български, както и ще ползваме помощтта и опита на експертите на FranklinCovey oт сферата на мениджърските умения и лидерството.

 

КОИ СА УЧАСТНИЦИТЕ

Групата ще се състои от не повече от 12 мениджъри или високо ниво специалисти ЧР с минимум 3 години опит в сферата на ЧР, които имат или искат да имат влияние в процесите на взимане на решения в организациите.

Регистрацията за събитието е до 31 май, 2018 г.

9ac53979-1470-456f-b0d2-87ba5170402a

Наталия Диевина е организационен консултант, бизнес треньор и коуч.

Бизнес опитът й стартира през 1996г. и включва, както работа за големи корпорации, така и обучения за стартиращи бизнеси и компании, включително и за отделни експерти и мениджъри на високи позиции.

Професионалният път на Наталия е свързан с работа за PricewaterhouseCoopers, където преподава вътре в организацията и инициира различни курсове и програми. Обучава студенти магистърска степен по психология на управлението в Международния Институт по Икономика и Бизнес Администрация в Рига, Латвия. Член е на ANSE (Association of National Supervisors of Europe) и на LSA (Latvian Supervisor’s Association).

 Ментор и коуч е на редица управители и топ мениджъри в много европейски страни за различни индустрии.

Наталия е магистър по организационно консултиране от Университета Страдина в Рига и има бакалавърска степен по стопанско и бизнес управление от Техническия Университет в Рига.

Сферите, в които непрестанно се развива и в които консултира са: мениджмънт развитие и лидерство, индивидуален и екипен „performance” коучинг (ориентиран към резултатите), развитие на човешките ресурси, експертно консултиране на HR специалисти, продажби, управление на конфликтите и управление на промяната. Наталия споделя опита си в различни държави - Латвия, Естония, Литва, Унгария, Румъния, Русия, Великобритания, Казакхстан и Швеция. По настоящем живее и подкрепя бизнес клиенти и в България. Работи основно на английски, руски и латвийски. В момента усъвършенства и българския език.

Сертифициран фасилитатор на FranklinCovey oт 2011 година и работи с хора и екипи чрез практиките „7-те Навика на високоефективните хора“, „5-те Избора“ и „Лидерство“.

Свободното си време прекарва в пътуване, спорт и усъвършенстване на уменията си.

Чаровна и завладяваща, споделя ценен опит и е отличен експерт.

HR Mental Wellness SPA

КЪДЕ И КОГА

Семинарът ще се проведе на 18ти and 19ти юни, от 10:00 to 18:00 ч. в сградата на Fusion Academy, София, ул. Витошка зорница №2

КАК ДА СЕ ЗАПИША

Можете да запазие своето място като се свържете с нас на corporate@fusionacademy.bg, на 0883 363 777 или чрез контактната ни форма ТУК

Моля, посочете своето име, позиция, компания и данни за фактура.

ЦЕНА: EUR 210

Регистрацията за събитието е до 31 май, 2018 г.

Price:

EUR 210