Таратанци

Изключително зареждащ, забавен и атрактивен тиймбилдинг формат, разработен съвместно с “Таратанци” и техния уникален танцов пъзел.

Танцовият пъзел „Таратанци“ е интерактивна игра, с която по забавен начин лесно се учат основни танцови движения от българския народен фолклор. Под мотото „Движение, Забавление, Въображение“ играта съчетава мисловна и физическа активност, като същевременно поради колективния характер на танца допринася за социализиране на участниците.

Участниците преминават през различни етапи и предизвикателства до завършването и реализирането на танца като например – логически и арт предизвикателства, загрявка във формата на игра, различни тийзър елементи преди и след научаване на конкретния танц.

Тиймбилдинг форматът е подходящ, както за големи, така и за малки екипи. Може да бъде разработен за по-кратки като времетраене събития и за по-дълги, в зависимост от желанието на клиента.

taratanci logo„Таратанци“ е организация с културна насоченост и основна цел социално включване посредством интерактивна форма за представяне на българския народен танц в необичайна среда.

Организацията подтиква деца и възрастни към творческа дейност, използвайки алтернативни методи за социализиране и интеракция. Мисията на "Таратанци" е да подпомага приобщаването на колкото се може повече хора към изкуството и културния живот в България, включвайки и групи в неравностойно положение. „Таратанци“ вярва, че изкуството е навсякъде и всеки трябва да има възможност да го открие.

Именно в тази част намерихме допирните точки между Fusion Academy и Таратанци и създадохме тиймбилдинг формата Таратанци.

Повече за Таратанци можете да прочетет на техния сайт